Schade herstel

Schade aan je motorfiets vakkundig hersteld

Je wilt er natuurlijk niet aan denken, een ongeluk,omvallen of schuiver met je kostbare motorfiets. Maar als dat ongewild toch is gebeurd kun je  voor professioneel schadeherstel bij Sturgis Motoren terecht. Wij zorgen ervoor dat je motor weer snel in de originele staat wordt hersteld. Door een grote voorraad en een goed netwerk kunnen we snel over nieuwe originele onderdelen beschikken en je motor snel weer herstellen zodat je weer als nieuw en veilig de weg op kunt


Sturgis Motoren kan indien gewenst de volledige afhandeling van de schade voor haar rekening nemen, van overleg met de expert van de verzekeringsmaatschappij tot het herstellen van de schade aan je motorfiets. In veel gevallen is het schadeherstel immers een kwestie van verzekeringswerk.
Onzichtbare schade
Bij schadeherstel is het van belang dat er niets over het hoofd wordt gezien. Naast zichtbare schade kan ook onder het kuipwerk schade zijn aangericht of kan een kuip frame frame of andere delen krom of afgebroken zijn waardoor de motor niet veilig meer de weg op kan. Schade wordt bij Sturgis Motoren altijd vakkundig en onder garantie hersteld.