Onze werkplaats

Met een geruime ervaring in zowel de motorfiets branche, trike bouw en de racing weten onze werkplaats monteurs als geen ander hoe belangrijk het is om met alle motorische technieken te werken. Ervaring is bij ons bij ruim aanwezig!

 

Rijklaar maken van gebruikte motoren
Wij kopen Honda-motoren in en uiteraard moeten deze aan onze kwaliteits eisen voldoen deze moeten absoluut schade vrij zij en niet teveel km gereden hebben wij maken deze perfect in orde voor de nieuwe eigenaar. Zowel het technische als het optische deel wordt perfect in orde gemaakt.  U wilt immers met een zeker en veilig gevoel de weg op om te toeren of naar uw werk te rijden.

 

Onderhoud en reparaties aan uw motor

Sturgis Motoren heeft een geruime kennis in de Honda motoren. Met name veel ervaring met de Honda Goldwing deze prachtige toer machine is een vak apart, veel kennis hiermee is ons grote voordeel.

Uiteraard verzorgen wij ook het onderhoud van andere Honda modellen. Meer info hierover? neem contact met ons op

 

Van ons huismerk Honda met name voor de Goldwing hebben we de meeste slijtage delen op voorraad en onderdelen voor andere merken binnen 36 uur in huis . Voor de merken Yamaha, Suzuki Harley Davidson maar ook voor Kawasaki, BMW ,Triumph, Ducati ,Moto Guzzi, Piaggio kunnen wij binnen 2-3 dagen vrijwel alle service en of originele delen leveren.

 

Vervangend vervoer

Het is mogelijk in combinatie met een onderhoudsbeurt een huurmotor te gebruiken, wij vragen daar € 0,25 per km voor. Als u hier gebruik van wilt maken, dient u dit bij de gemaakte afspraak te vermelden. Verder is het ook mogelijk een huurmotor volgens de huurvoorwaarden te gebruiken.

 

 

Webshop

Ook hebben wij een webshop voor bijna alle Honda onderdelen zowel nieuw als gebruikt een mooi en groot aanbod. Neem eens een kijkje op www.hondamotorparts.nl